آشپز ایرانی - غذاهای ایرانی | دسته بندی غذا دستوارت طبخ غذاهای ایرانی| Daste bandi ghazahaye irani
آشپز ایرانی - غذاهای ایرانی
بزرگترین و کاملترین سایت آشپزی ایرانی و ملل - به سه زبان - in Three languages - be se zaban - آشپزی غذاهای ایرانی
یکشنبه 8 بهمن 1391 ساعت 00:04
گزیده ای از : آشپز ایرانی - غذاهای ایرانی
تبلیغات - Tablighat - Advertise

برای مشاهده منابع مطالب آشپز ایرانی به ادامه مطلب مراجعه نماید
برای مشاهده ترجمه فینگلیش و انگلیسی اینجا کلیک کنید
Baraye moshahede tarjome Finglish va english inja click konid
For Finglish and English translations, click here
| لینک ثابت | لینک به خارج |
نظرات (4)
|
67


نوشته شده توسط آشپز در 29 اسفند 1390 ساعت 13:56



برش نان قالبی - برش استیک
برش نان قالبی - برش استیک را در تصویر بالا مشاهده می کنید برای زیبایی طبخ غذایتان نیاز است که با انواع برشها در وبسایت آشپز ایرانی ( آی آر کوک ) آشنا شوید .
برای مشاهده ترجمه فینگلیش و انگلیسی اینجا کلیک کنید
Baraye moshahede tarjome Finglish va english inja click konid
For Finglish and English translations, click here
مطالب مرتبط :
سوپ برش یک
سوپ برش
نان سبوس دار یا نان سیاه
نان پنجرهای
کته قالبی با کباب حسینی
ماکارونی قالبی با قارچ (7)
استیک نعناء
استیک جگر
برش قاچ لیمویی - برش مثلثی - boreshe ghache limoee - boreshe mosalasi
برچسبها : برش - نان - قالبی - استیک - boreshe - nane - ghalebi - esteyk
| لینک ثابت | لینک به خارج |
نظرات (14)
|
15


نوشته شده توسط آشپز در 5 بهمن 1389 ساعت 14:20



حلقه حلقه کردن لیمو - دانه کردن ذرت
حلقه حلقه کردن لیمو - دانه کردن ذرت را در تصویر بالا مشاهده می کنید برای زیبایی طبخ غذایتان نیاز است که با انواع برشها در وبسایت آشپز ایرانی ( آی آر کوک ) آشنا شوید .
برای مشاهده ترجمه فینگلیش و انگلیسی اینجا کلیک کنید
Baraye moshahede tarjome Finglish va english inja click konid
For Finglish and English translations, click here
مطالب مرتبط :
ورقه ورقه کردن بادنجان - حلقه حلقه کردن بادنجان - varaghe varaghe kardane badenjan - halghe halghe kadane badenjan
نکاتی برای درست کردن غذای ماهی
ماهی تن با رویه دانه فلفل
برش نیم دایره - سکه سکه کردن و نازک - boresh nim dayere - seke seke kardane koloft va nazok
خرد کردن فندقی - خرد کردن گردویی - khord kardane fandoghi - khord kardane gerdoee
مارمالاد لیموی شیرازی (2) - malmalade limo shirazi
افشره گوجه فرنگی و لیمو - Afshore goje farangi va limo
برچسبها : حلقه - کردن - لیمو - دانه - ذرت - halghe - kardane - limo - dane - zorat
| لینک ثابت | لینک به خارج |
نظرات (6)
|
-1


نوشته شده توسط آشپز در 5 بهمن 1389 ساعت 14:15
تبلیغات - Tablighat - Advertise
تفال - Tafaol - به سه زبان - in Three languages - فارسی - finglish - English | مقدمه
قابل توجه علاقمندان به شعر حافظ لازم پیش از تفال مجدد :
1- پنج صلوات بفرستید
2- سوره حمد را خلوص نیت بخواندی
3- بر شهدای اسلام صلوات بفرستید
4- ضمن خلوص قلب نیت کنید
5- از قبل صفحات زوج و فرد را درنظر بگیرید و آنگاه دیوان را بگشایید.
1- Dispatch Five Salavat
2- Read Sura Hamd with Sincerity
3- Dispatch salavat for Quran martyrs
4- the purity of your intentions Heart
5- before even and odd pages, and then consider the open court.
نوشته های پیشین
:: توجه :: برای مشاهده هر پوشه یا مطلب کافیست بروی عنوان آن کلیک نمائید تا باز یا بسته شود
صفحات: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29] [30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43] [44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] [51] [52] [53] [54] [55] [56] [57] [58] [59] [60] [61] [62] [63] [64] [65] [66] [67] [68] [69] [70] [71] [72] [73] [74] [75] [76] [77] [78] [79] [80] [81] [82] [83] [84] [85] [86] [87] [88] [89] [90] [91] [92] [93] [94] [95] [96] [97] [98] [99] [100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110] [111] [112] [113] [114] [115] [116] [117] [118] [119] [120] [121] [122] [123] [124] [125] [126] [127] [128] [129] [130] [131] [132] [133] [134] [135] [136] [137] [138] [139] [140] [141] [142] [143] [144] [145] [146] [147] [148] [149] [150] [151] [152] [153] [154] [155] [156] [157] [158] [159] [160] [161] [162] [163] [164] [165] [166] [167] [168] [169] [170] [171] [172] [173] [174] [175] [176] [177] [178] [179] [180] [181] [182] [183] [184] [185] [186] [187] [188] [189] [190] [191] [192] [193] [194] [195] [196] [197] [198] [199] [200] [201] [202] [203] [204] [205] [206] [207] [208] [209] [210] [211] [212] [213] [214] [215] [216] [217] [218] [219] [220] [221] [222] [223] [224] [225] [226] [227] [228] [229] [230] [231] [232] [233] [234] [235] [236] [237] [238] [239] [240] [241] [242] [243] [244] [245] [246] [247] [248] [249] [250] [251] [252] [253] [254] [255] [256] [257] [258] [259] [260] [261] [262] [263] [264] [265] [266] [267] [268] [269] [270] [271] [272] [273] [274] [275] [276] [277] [278] [279] [280] [281] [282] [283] [284] [285] [286] [287] [288] [289] [290] [291] [292] [293] [294] [295] [296] [297] [298] [299] [300] [301] [302] [303] [304] [305] [306] [307] [308]
صفحه بعدی -
صفحه شانسی -
صفحه قبلی
لیست برچسبهای وبلاگ